Sun Chili

12,50

incl. BTW

Met deze gellak stickers maak je jouw nagels uniek, met de innovatieve real baked technologie geef je jouw nagels binnen no-time een professionele look net alsof je jouw nagels net hebt laten doen in een nagel salon.

Gebruiksaanwijzing:

Vijl jouw nagels in het gewenste model, duw de nagelriemen voorzichtig naar achter met het bijgeleverde bokkenpootje.

Was jouw handen met zeep, ontvet daarna jouw nagel met de bijgeleverde wipe.

Kies de juiste maat sticker per nagel. Om ervoor te zorgen dat er geen haren achter de gellak blijven hangen is het belangrijk de sticker niet helemaal tegen de nagelriem aan te plakken. Laat een klein beetje ruimte tussen de sticker en de nagelriem. Zorg dat de top coat net een beetje over de sticker heen komt, zo voorkom je dit probleem.

Breng de gellak sticker aan op je nagel en gebruik de platte kant van het houten stokje om de randen glad te strijken. Zorg ervoor dat alles 100% vlak is, want als je het eenmaal hebt uitgehard, zal de nagelsticker volledig uitharden.

Gebruik de bijgeleverde nagelvijl en vijl in één richting om het teveel aan sticker te verwijderen.

Hard de gellak stickers uit onder de ledlamp voor 1 minuut. (let op deze is niet inbegrepen)

Breng hierna de top coat aan, zorg ervoor dat je de lak goed om de gellak sticker heen zit zodat hij helemaal geseald is zo ook aan het uiteinde van jouw nagel. Je hard deze ook 1 minuut uit onder de lamp. (let op de top coat is niet inbegrepen)

Voor landurig plezier adviseren we de top coat na 1 week te herhalen. Dit zorgt ervoor dat de gellak sticker weer geseald is en je nog langer kunt genieten van mooie nagels.

 

Inhoud:

34 X Gellak stickers
1 X Nagelvijl
1 X Houten bokkenpootje
1 X Nagel wipe

Op voorraad