Purlés is een professioneel natuurlijk skincare merk

BeautyWorkz is het exclusieve verkooppunt van Purlés in Nederland. 
Purlés is een huidverbeterend natuurlijk merk, de huidverbeterende producten zijn vegan en niet op dieren getest ze zijn ontworpen door een combinatie van innovatieve, biotechnologische wetenschap dat zijn krachten haalt uit de natuur.

Door alle zoektochten naar de meest natuurlijke ingrediënten, halen we hoge resultaten in de esthetische geneeskunde. Met als resultaat dat Purlés snel en effectief te werk gaat en direct zichtbare resultaten biedt.

De producten van Purlés worden ontwikkeld en gemaakt in Franse en Spaanse laboratoria die onze zeer hoge kwaliteitseisen aankan. Dit laboratorium heeft jarenlange ervaring in de cosmeticamarkt, verzorgt zeer nauwkeurige kwaliteitscontroles en dermatologische tests. De zeer gedreven expertise wordt gecombineerd met innovatieve technologieën en samen vormt dit het handelsmerk van Purlés. Gegarandeerd hoge kwaliteit, effectiviteit en de best mogelijke resultaten van de gecreëerde producten. De tevredenheid van de klanten en de zorg voor hun veiligheid heeft voor ons dan ook de hoogste prioriteit.

Onze ceremonies (behandelingen) bieden niet alleen perfecte schoonheid, maar prikkelen ook de zintuigen. De bron van een zachte en tegelijkertijd effectieve huidverzorging die in een salon wordt gebruikt. Met een scala aan thuiszorg producten, om zo na de behandelingen ook thuis de huid optimaal te kunnen verzorgen en te voorzien van de juiste huidverzorging. Doe de gratis online huidcheck en ga direct thuis aan de slag om uw huid nog mooier te maken.

Ontwikkelingen

Binnen Purlés volgt men de ontwikkelingen op internationaal gebied op de voet en worden trends direct herkent. We nemen regelmatig deel aan internationale beurzen en congressen om onze ervaringen met ons laboratoria te delen. Onze vastberadenheid en actieve zoektocht naar veranderingen op de markt zorgen ervoor dat onze behandelingen en producten continue aangepast kunnen worden door de vraag van de veranderende markt.

Zo zorgt Purlés ervoor dat ze werken met de best mogelijke ingrediënten, dat er op trends ingespeeld wordt. Om zo voor jou en jouw klanten de best mogelijke producten te ontwikkelen.

Producten

Your individual Beauty Code

Dat is waar purlés voor staat, jouw persoonlijke schoonheidscode. Om jouw huid naar een hoger niveau te brengen. De verzorgingsproducten van Purlés bieden een hoge kwaliteit en voldoen aan de hoogste eisen. De producten zijn vegan, niet op dieren getest, bevatten geen schadelijke stoffen. Er worden enkel ingrediënten gebruikt die niet schadelijk zijn voor de natuur. Purlés is een combinatie van innovatieve biotechnologische gedachten samenwerkend met krachten uit de natuur.

Onze ingrediënten zijn het werk van uitstekende specialisten in Franse en Spaanse laboratoria. Al bijna 10 jaar heeft het merk Purlés met succes zijn eigen filosofie geïmplementeerd om een persoonlijke schoonheidscode voor zijn klanten de creëren. Dankzij de eenvoudige nummers/namen van de producten is het kiezen en voortzetten van de meest geschikte producten makkelijker dan ooit. De specialist selecteert de juiste behandelwijze en stelt een schoonheidscode samen die net als een vingerafdruk de individuele behoeften van de klant identificeert.

Geavanceerd onderzoek naar natuurlijke ingrediënten en inspiratie uit de nieuwste ontdekkingen op het gebied van cosmetica zorgt ervoor dat Purlés snelle en zichtbare resultaten oplevert. De werkzame stoffen die in de producten zitten zijn het antwoord op de problemen waar de huid mee worstelt.

Purlés biedt een uitkomst voor iedere huid.

Behandelingen

De productlijn van Purlés is ontwikkeld voor salons, huidinstituten en spa’s die een complete oplossing zoeken voor hun behandelingen. De verwachtingen van die ene veeleisende klant of een klant die heerlijk komt ontspannen moeten allebei waargemaakt kunnen worden met onze producten.

Door het samensmelten van natuurlijke bestandsdelen uit planten, de vergevorderde biochemische kennis en de eeuwenoude tradities van over de hele wereld zorgen ervoor dat Purlés het maximale bereikt in huidverbetering en beauty. Dat maakt ons een voorloper op de cosmeticamarkt.

De producten van Purlés zijn Vegan, niet op dieren getest en bevatten geen schadelijke ingrediënten. Alle producten zijn dermatologisch getest en van hoge kwaliteit. Ook zijn er geen ingrediënten gebruikt die schadelijk zijn voor de natuur.

Van standaard behandelingen tot huidverbetering alles is mogelijk!

Purlés heeft niet enkel de standaardproducten in zijn assortiment zitten maar werkt ook met verschillende huidverbeterende technieken zoals microneedling en fruitzuurpeelingen. Zo breng je jouw huid direct naar een hoger niveau.

Purlés producten zijn de beste keuze voor thuisverzorging en professionele behandelingen die uitgevoerd worden in de salons en spa’s.