Artikelnummer: N/B Categorieën: ,

Intelligent Skin Therapy Eye Patch Mask

5,00

incl. BTW

Door de bijzondere maskerstructuur kunnen werkstoffen niet meer verdampen maar worden ze optimaal opgenomen in de huid. Een direct effect is al snel merkbaar en herhaalde behandelingen maken de oog- mond/lipzone mooier en mooier. Ideaal als make-up basis vanwege de opspannende werking op de huid. BeautyFace, not for your eyes only!

Wist je al dat een hydrogel 400 keer meer vocht kan opnemen dan zijn eigen gewicht? En dat alleen een natuurlijk hydrogel in staat is om dit vocht ook weer af te staan? BeautyFace werkt met 99,4% natuurlijke collageen hydrogel en met bananenkatoenen vliezen. Dat is onvergelijkbaar met veel andere maskers. Wij beloven je een hoogwaardig, natuurlijke producten aan te bieden. BeautyFace collageen hydrogel is de beste vochtverdeler ooit. Mede door de “warming chrystal technology” die samenwerkt met je huidtemperatuur (de poriën gaan hierdoor open, actieve werkstoffen worden in de diepere huidlaag opgenomen en het herstelt de huid barrière).

Het belangrijkste effect van collageen hydrogel is herstel van de huidstructuur en aanvulling van tekorten aan collageen proteïnen vanwege leeftijd (verlies aan collageen betekent een dunnere, minder flexibele huid met lijntjes en rimpeltjes). Bevat geen parabenen, SLS, SLES, siliconen, plastic of rubber. Kleurpigment en geurstof van plant en fruit oliën.

Eye Patches

Algae Eye Patches, Collagen Eye Patches, Ginko Biloba Eye Patches, Hyaluronic Eye Patches, Olive Eye Patches, Vitamine C Eye Patches