Artikelnummer: P063 Categorieën: ,

63 F-Peel 20%

incl. BTW

F-Peel is een perfecte peeling met uitzonderlijke verhelderende, verjongende, regenererende en verkleuringsreducerende eigenschappen. Het remt de activiteit van tyrosinase- en elastase-enzymen, waardoor de egale kleur van de huid en de jonge, frisse uitstraling worden hersteld.

Ferulinezuur is een sterke antioxidant die het DNA van de huid beschermt en de vrije radicalen elimineert. De peeling dringt diep door in de huid door het gehalte aan floretine. Bovendien hydrateert het melkzuur de huid en stimuleert het de synthese van ceramiden, waardoor de huid goed wordt beschermd.

Gebruiksaanwijzingen: Na het reinigen, het ontvetten van de huid en het beschermen van gevoelige delen, breng je 1-4 lagen van de peeling aan met een wattenstaafje van de minst gevoelige delen van het gezicht tot de meest gevoelige (voorhoofd, wangen, onderkaak, kin, bovenlip en neus). Masseer om de penetratie van actieve ingrediënten te verbeteren tot ze zijn opgedroogd. Elke laag geeft een maskereffect weer.

Peeling vereist geen stijging of neutralisatie. Nadat de aangebrachte laag is opgedroogd, stopt deze met werken. De diepte van de peeling is gerelateerd aan het aantal lagen, de hoeveelheid gebruikte oplossing en de tijd die nodig is om aan te brengen.

Inhoud:

60 ML