Artikelnummer: P011 Categorie:

11 Hydra Spray Toner

incl. BTW

Extreem milde tonic voor de droge, vochtarme of gevoelige huid. Verfrist, herstelt de natuurlijke pH, helpt make-upresten te verwijderen. Dankzij de juiste combinatie van ingrediënten die bewezen resultaten opleveren, hydrateert dit product de huid intensief, terwijl Aquaxyl en Hydreis het vasthouden van water in de opperhuid optimaliseren.

De eerder genoemde ingrediënten in combinatie met hyaluronzuur met een hoog moleculair gewicht helpen de verdamping van epidermaal water te voorkomen en glad te maken. De toevoeging van aloë vera-extract verrijkt de formule met vitamines en mineralen en versterkt tegelijkertijd hun rustgevende effect. Door de sprayvorm kan de tonic worden gebruikt om maskers tijdens de behandeling te bevochtigen en het vocht van de enzymatische peeling te behouden of om sommige massageproducten te emulgeren.

Gebruiksaanwijzingen: Spuit de toner op een afstand van 20 cm op een gereinigd gezicht of bevochtig een wattenschijfje met de toner voordat u uw gezicht afveegt. Vermijd contact met de ogen. Vermijd het gebied rond de ogen.

Inhoud:

500 ML