Categorie:

Zomerdeal

111,85

incl. BTW

In deze set zitten:

1x Celebration Set

  • Hydratatie ampull 1x
  • Hydraterend en liftend sheetmasker 1x

150 Enzymatic Face Powder Full size

139 Hydracalm Cream-Gel Full size

114 Protective Mist SPF 50+ Full size

Extra uitleg producten:

De Celebration Set bevat 1x ons 127 hydra ampull,

De 127 Oxy Skin Cell Activator, een ampul wat een spectaculaire formule bevat. In de formule zit een technologisch vooruitstrevend cel vernieuwingscomplex dat rijk is aan aminozuren. Het verbetert de microcirculatie en stimuleert de cel (mitochondriën) om samen te werken bij energie doorvoer in de huid, waardoor de cel vier uur na gebruik met 110% is verbeterd. De stamcellen worden beschermd tegen schade door UVB en de huid krijgt een gezonde uitstraling. Het hydraterende effect wordt door verzorgt door verschillende ingrediënten o.a. uren, natrium PCA, hyaluronzuur en natriumzout van melkzuur. Dit ampul is perfect in te zetten om de huid een vocht, zuurstof en energie boost te geven.

De 150 Enzymatic Face Powder is een 2in1-product voor het reinigen en peelen van de huid. Na menging met water ontstaat er een exfoliërend schuim, dat dankzij het gehalte aan papaïne en bamboesteeltjes effectief de dode huidcellen reinigt en verwijdert. 93% van de ingrediënten zijn van natuurlijke oorsprong. Deze geavanceerde formule, rijk aan plantenextracten, waaronder citroenolie of saxifraga-extract, zorgt voor een zichtbare verheldering van de huid en helpt verkleuring te elimineren. Door toevoeging van kalmerende stoffen zoals moerbei en baikal kalotje is het product ook geschikt voor de gevoelige huid. Het poeder kan worden gebuikt als onderdeel van de dagelijkse huidreiniging of om de paar dagen als exfoliërend masker.

De 139 HydraCalm Cream Gel, een luchtige crème-gel met een direct hydraterend en verzachtend effect. De perfecte nazorg voor de gedehydreerde huid bij het herstel van een chirurgische of cosmetische beauty behandeling/ingreep. Het verzacht irritaties en het onplezierige, trekkerige gevoel van de huid. Speciaal ontwikkeld om snel en langdurig de vochtreserves aan te vullen om zodoende de huid gladder te maken, te verfrissen en de huid zachter te maken. Het voornaamste ingrediënt is Japans bloedgras, dat een bron aan waardevolle ingrediënten bevat, zoals kalium en DMSP voor een regulerend effect. De zachte textuur wordt snel door de huid opgenomen, bijna ‘dorstlessend’ waardoor een fijn zacht gevoel terugkomt. Deze crème is perfect in te zetten als dorstlesser voor de huid.

De 114 Protective Mist SPF 50+ Is een innovatieve mist voor de bescherming tegen UV-straling. De formule zorgt voor een snelle, prettige applicatie. De Filters die beschermen tegen UV-straling bieden een zeer hoge bescherming en de contactloze toepassing zorgt voor hygiëne. Dit is vooral belangrijk bij de behandeling van de huid na cosmetische ingrepen wanneer deze geïrriteerd is. Ook bied de mist een bescherming tegen de zon, bijvoorbeeld na chemische peelings. Het product kan zelfs voor een gevoelige huid worden gebruikt. In de samenstelling van de nevel vinden we een EFA component wat verantwoordelijk is voor de dichtheid van de huidbarrière. Hierdoor wordt vochtverlies beperkt, wat leidt tot een verhoogde hydratatie van de huid en versterking van de beschermende functie. Het product kan worden gebruikt voor over de make-up hij geeft namelijk geen witte kleur af. De mist eerst goed schudden voor gebruik, houd de fles op afstand breng de mist aan op een droge huid voordat u zich aan de zon blootstelt. Herhaal deze handeling minstens eenmaal per twee uur en na iedere aanraking met water. Vermijd contact met de ogen.

 

Uitverkocht