X-Mas set 1 DNA

96,80

incl. BTW

In deze X-mas set zit:

1x 143 VitC Serum Perfector 30 ML

1x 144 Vit C Cream Perfector 50 ML

1x 145 Eye Cream Perfector 30 ML

143 VitC Serum Perfector: 

De 143 Vit C Serum Perfector is een serum voor alle huidtypes, vooral voor de rijpere huid met een ongelijkmatige teint. 10% Triple VitC-system met drie actieve vormen van vitamine C (liposomaal, gestabiliseerd, vers) vermindert het risico op DNA-schade en accentueert de huid. 5% Antioxidant Complex neutraliseert vije radicalen, stimuleert de microcirculatie en voedt de huid. Anit-aging DNA-Protective Active beschermt het DNA van huidcellen tegen schadelijke IR- (infrarood) en UVB-straling. Fijne rimpelvereffening en optimale hydratatie worden verzorgd door hyaluronzuur. Aanbevolen voor gebruik met de crème 144 VitC Cream Perfector. Bij los gebruik kan er een zachte afschilfering van de opperhuid ontstaan.

144 VitC Cream Perfector:

De 144 Vit C Cream Perfector, een crème voor alle huidtypes, maar vooral voor de rijpere huid met ongelijkmatige teint. Samen met het Serum vormen ze het ultieme wapen tegen de tijd en degeneratie van de DNA-code. 7% Triple VitC-system met drie actieve vormen van vitamine C (lipoomaal, gestabiliseerd, vers) vermindert het risico op DNA-schade en accentueert de huid. 3% antioxidant Complex neutraliseert vrije radicalen, stimuleert de microcirculatie en voedt de huid. Hyaluronzuur zorgt voor een optimale hydratatie in zowel de oppervlakkige als diepe huidlagen. Anti-Pollution Active – het ingrediënt dat fotoveroudering tegengaat – voorkomt het binnendringen van verontreinigende stoffen.

145 Eye Cream Perfector:

De 145 Eye Cream Perfector is een oogcrème voor de rijpere huid, met geconcentreerde verjongende werking. Het anti-verouderingseffect wordt geleverd door de synergie van vitamine C (in liposomale en gestabiliseerde vormen) en peptiden. Door de doorlaatbaarheid van haarvaten te verbeteren, voorkomt Anti-Puff Complex de vorming van wallen en donkere kringen onder de ogen, heeft het een beschermend effect en kalmeert het de tere huid rondom de ogen. Olijfbladextract, karitéboter en vitamine E versterken de natuurlijke huidverdediging om de symptomen van vroegtijdige veroudering actief te bestrijden. Bisabolol verzacht irritatie, terwijl hyaluronzuur vochtverlies vermindert.

 

Inhoud:

1 x 143 30ML
1 x 144 50ML
1 x 145 30ML

Slechts 2 resterend op voorraad