Categorieën: , ,

3 X-Mas set 129 + 162

56,75

incl. BTW

129 Cotton foam Cleanser 125 ML

Deze cleanser is een reinigingsschuim ontworpen voor het reinigen van de huid en verwijderen van make-up. Dit product kan ook aangebracht worden op de ogen. De zachte werking van het schuim is gegarandeerd dankzij de zorgvuldig geselecteerde samenstelling die het perfect geschikt maakt voor zelfs de zeer gevoelige huid. 97% van de ingrediënten zijn van natuurlijke oorsprong! Katoenextract heeft ontstekingsremmende en verzachtende eigenschappen. De verzachtende werking van het schuim wordt verder versterkt dankzij D-pathenol. Het versterkt ook de beschermende laag van de huid en voorkomt zo uitdroging ervan. De hydraterende werking is te danken aan het hyaluronzuur, plantaardige glycerine en pentyleenglycol. De aangename textuur van schuim en alle unieke eigenschappen, maken het een geweldig product voor dagelijkse hygiëne. Met dit product kunt u ongeveer 150 behandelingen uitvoeren.

162 Microbiome Spectrum Cream 50 ML

Deze cream is een hydraterende en verzachtende crème voor de verzorging van de ultragevoelige huid, ook de huid met neiging tot atopie. De beschermende werking is multidirectioneel. Een speciaal prebiotisch complex versterkt het natuurlijke microbioom van de huid door de groei van nuttige bacteriën te stimuleren. De oliën in de formule zijn rijk aan EFA’s, vitamines en antioxidanten. Ze zijn verantwoordelijk voor de reconstructie van de beschermende barrière van de huid, remmen tegelijkertijd overmatig vochtverlies en dragen zo bij tot een verhoging van de hydratatie van de huid. Calendula-extract versterkt het rustgevende effect. De crème beschermt de huid tegen negatieve externe factoren, vermindert schilfering en kloven van een droge huid.

Deze crème kan zelfs gebruikt worden voor de huid van kinderen vanaf 3 jaar, om zo hun huid ook optimaal te beschermen en te voeden.

 

Uitverkocht