Artikelnummer: P000126 Categorieën: , ,

Gift Box 3 (126+127+112Mini)

53,00

incl. BTW

Deze Giftbox bestaat uit:

  • 126 Hyaluroxy Rich Cream 50 ML
  • 127 Oxy Skin Cell Activator 5 x 2 ML
  • 112 Age Control Eye Cream 10 ML
  • + Luxe Giftbox

 

Extra informatie producten:

126 Hyaluroxy Rich Cream 50 ML

De 126 is een voedende en zeer intensief hydraterende crème voor de droge huid. Hyaluronzuur en glycerine van natuurlijke oorsprong herstellen de vochtbalans van de huid. Glycokin Complex stimuleert de huid.

Het complex zorgt tevens voor stevigheid van de huid, maakt de huid egaler en vermindert tekenen van veroudering. Het extract uit bruine alg versterkt het anti-ging effect en zorgt voor toevoer van zuurstof. Deze crème is perfect als de huid net wat meer nodig heeft dan alleen hydratatie, hij biedt net dat beetje extra.

127 Oxy Skin Cell Activator 5 x 2 ML

De 127, een ampul wat een spectaculaire formule bevat. In de formule zit een technologisch vooruitstrevend cel vernieuwingscomplex dat rijk is aan aminozuren.

Het verbetert de microcirculatie en stimuleert de cel (mitochondriën) om samen te werken bij energie doorvoer in de huid, waardoor de cel vier uur na gebruik met 110% is verbeterd. De stamcellen worden beschermd tegen schade door zonlicht en de huid krijgt een gezondere uitstraling.

Het hydraterende effect wordt door verzorgt door verschillende ingrediënten o.a. urea, natrium PCA, hyaluronzuur en natriumzout van melkzuur. Dit ampul is perfect in te zetten om de huid een vocht, zuurstof en energie boost te geven.

112 Age Control Eye Cream 10 ML

De 122 is een verjongende oogcrème met EcoCert certificaat (EcoCert = bestaand uit enkel biologische ingrediënten). De oogcrème voedt de huid met een cocktail van zorgvuldig samengestelde actieve ingrediënten die de huid versterken.

Regenereert de cellen waardoor een stralend en verjongend effect wordt gecreëerd. Antarcticine (uit de antarctische zee) voorkomt dat de huid verder uitdroogt en beschermt hem bij kou, stimuleert tevens de collageenaanmaak en zorgt daardoor voor een verstevigend effect. Haver heeft liftende eigenschappen, Hamamelis Virginiana zorgt voor afvoer van afvalstoffen. Sheabutter en arganolie zorgen voor de voeding van de huid.

 

Uitverkocht