Artikelnummer: P000151 Categorieën: , ,

Gift Box 2 (151+152+155Mini)

97,70

incl. BTW

Deze Gift box bestaat uit:

  • 151 EGF Grow Factor Technology Eye Elixir 15 ML
  • 152 EGF Grow Factor Technology Cream 50 ML
  • 155 Soft Shield SPF 30 15 ML
  • + Luxe giftbox

 

Extra informatie Producten

151 EGF Grow Factor Technology Eye Elixir 15 ML

De 151 is een elixer met groeifactoren die de synthese stimuleren van elementen die verantwoordelijk zijn voor het jeugdige uiterlijk van de huid, waaronder collageen.

De lichte textuur ondersteunt de penetratie van ingrediënten tot diep in de huid. Het Fucogel-complex is verantwoordelijk voor het hydraterende effect van het product en het toverhazelaar-extract en Actiflow helpen wallen en donkere kringen onder de ogen te verminderen.

Een koele applicator, die kan worden gebruikt voor een zachte massage, versterkt het anti-zwellende effect. Het serum verwijdert tekenen van vermoeidheid, verbetert de spanning en elasticiteit van de huid onder de ogen. Bovendien geeft het een delicate gloed en een gevoel van frisheid. Je kunt hem in combinatie met een oogcrème gebruiken of enkel.

152 EGF Grow Factor Technology Cream 50 ML

De 152 is een nieuwe generatie crème met een voedende formule die de huid zijdezacht maakt. Aanbevolen voor de droge huid die een sterke regeneratie vereist, evenals voor de rijpere huid die worstelt met verlies van stevigheid en tekenen van veroudering.

Langdurige hydratatie wordt geleverd door natriumhyaluronaat en Fucogel in de formule. Op hun beurt stimuleren ze de huid de rijkdom aan antiverouderingsingrediënten, waaronder peptiden, regenererende verzachtende middelen, squaleen, Matrixyl, een complex van zeealgen en groeifactoren zorgen er samen voor de huid sterk en maken de EGF Youth Cream multi-directioneel. Het voedt, regenereert, vertraagt ​​het verouderingsproces van de huid, verbetert de stevigheid en geeft glans.

155 Soft Shield SPF 30 15 ML

De 155 is een vochtinbrengende crème met een lichte, fluweelzachte textuur en een hoge zonbescherming. Het voorkomt de negatieve effecten van ultraviolette straling, waaronder uitdroging, rimpels, verkleuring en verlies van stevigheid.

De toevoeging van hyaluronzuur geeft de crème ook hydraterende effecten. Dankzij de innovatieve, lichte formule laat het geen olieachtige laag achter op de huid en biedt het ook een comfortabele bescherming voor de vette of gemengde huid.

Het kan met succes worden gebruikt als make-up crème. Een ideaal product voor diegenen die hydratatie en bescherming willen combineren in hun dagelijkse verzorging.

 

Uitverkocht